Naar inhoud
Cobb
Inspiratie

Wilde paddenstoelen saus

Aantal personen: 4
    Ingredienten
  • 150gr Portobello paddenstoelen, in plakjes
  • 80gr eekhoorntjesbrood, in plakjes
  • 30gr gedroogd eekhoorntjes brood, in stukjes
  • 1 kleine ui, gesneden
  • 2 teentejs knoflook, gesneden
  • 25ml cognac
  • 800ml room
  • Zout en peper
  • Olie
    Extra benodigdheden
  • 8 briketjes of een Cobble Stone

Bereiding

Steek de Cobb aan met een Cobble Stone of briketjes. Plaats, als de briketjes of Cobble Stone grijs zijn, de wok op de Cobb en verwarm de wok 5 minuten voor met de deksel erop. Giet wat olie in de wok en bak hierin de ui, knoflook en paddenstoelen tot ze bruin zijn. Voeg de cognac toe en flambeer. Voeg daarna de room toe en kook het langzaam tot het ingedikt is. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

OPTIONEEL: vervang de paddenstoelen door twee eetlepels gehakte groene peperkorrels voor een pepersaus.
Bijbehorende

Accessoires

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren