Naar inhoud
Cobb
Inspiratie

Pannenkoeken

    Ingredienten
  • 2 eieren
  • 200ml melk
  • 30ml olie
  • 5ml citroensap of cognac
  • 250gr zelfrijzend bakmeel
  • zout
  • 150ml water
  • extra olie
  • kaneelsuiker (mengsel van kaneel en poedersuiker)
  • suikerstroop
  • chocolade schaafsel

Bereiding

Meng de eieren, melk, olie en citroensap/cognac. Voeg meel en zout toe en meng dit tot een glad beslag. Voeg op het laatst het water toe. Laat het beslag 30 minuten rusten.

Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Plaats, als de Cobble Stone grijs is, de bakplaat en de deksel op de Cobb en verwarm deze 10 minuten voor.

Smeer de bakplaat in met olie. Giet een dunne laag van het beslag op de bakplaat. Keer de pannenkoek om als de bovenkant droog is en bak ook de andere zijde tot deze lichtbruin is.

Haal de pannenkoek van de bakplaat, bestrooi deze met kaneelsuiker en rol hem op. Bak van de rest van het beslag de overige pannenkoeken. Versier de pannenkoeken voor het serveren nog met stroop en chocoladeschaafsel.

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren