Mini pizza's van de Cobb
-
Ingredienten
-
1 rol pizzadeeg met bijbehorende saus
-
opping naar keuze (bv. gesneden champignons, olijven, plakjes chorizo, geraspte kaas, ansjovis)
-
olijfolie
-
Extra benodigdheden
- serveerring
- kwastje
Bereiding
Rol het deeg uit. Steek met behulp van de serveerring kleine rondjes uit het pizzadeeg en haal het overgebleven deeg weg. Bestrijk het deeg met de tomatensaus en beleg de pizza’s met de gekozen topping.
Steek de Cobble Stone aan. Verwarm, als de Cobble Stone grijs is, de bakplaat en deksel 5 minuten voor. Bestrijk de bakplaat met een dun laagje olie en leg de pizza’s op de plaat. Houd wat ruimte tussen de pizza’s. Plaats de deksel op de Cobb. Gaar de pizza’s in ongeveer 8 minuten, tot de onderkant lichtbruin is. Herhaal dit tot alle pizza's gebakken zijn.
Bijbehorende