Naar inhoud
Cobb
Inspiratie

Honing mosterd chipolata’s op een stokje

Aantal personen: 4
    Ingredienten
  • 500gr chipolata worstjes
  • 20ml olie
  • 100ml honing
  • 25ml grove mosterd
  • Mespuntje zout
  • Gemalen zwarte peper
    Extra benodigdheden
  • 12-15 satéstokjes
  • 8 briketjes of Cobble Stone

Bereiding

Steek de Cobb aan met de Cobble Stone of briketjes. Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de wok en deksel op de Cobb en verwarm deze 5 minuten voor. Giet wat olie in de wok en bak hierin de chipolata’s aan. Meng ondertussen de mosterd met de honing. Voeg, als de chipolata’s bruin gebakken zijn, de honingdressing toe. Bak de chipolata’s totdat ze met de dressing goudkleurig en plakkerig zijn. Steek de chipolata’s, om ze gemakkelijk te serveren, op een satéstokje.

Bijbehorende

Accessoires

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren