Naar inhoud
Cobb
Inspiratie

Homemade hamburgers met roggebroodjes

    Ingredienten
  • 400reng rundergehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 sjalotje, fijngesneden
  • 6 blaadjes basilicum, fijngesneden
  • 12 oljiven, fijngesneden
  • 1 klein ei
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • 4 afbakbroodjes (rogge)

Bereiding

Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Laat, als de Cobble Stone op temperatuur is, de Cobb met basisplaat en deksel minimaal 5 minuten op temperatuur komen. Meng alle ingrediënten, behalve de broodjes. Verdeel het mengsel in 4 gelijke porties en maak hier 4 hamburgers van. Vet de basisplaat in met een klein beetje olijfolie. Leg de hamburgers en de broodjes op de plaat en plaats de deksel terug op de Cobb. Draai de hamburgers en broodjes na 5 minuten om. Na ongeveer 10 minuten zijn de broodjes en hamburgers klaar.

Let op: Maak je gebruik van de Supreme, dan kun je de hamburgers en broodjes tegelijk op de Cobb leggen. Gebruik je de Cobb Premier of Pro, bereid dan eerst de hamburgers en bak de broodjes nog even als de hamburgers klaar zijn.

Lekker met een salade van gegrilde groente. Eet smakelijk.

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren