Naar inhoud
Cobb
Inspiratie

Gepofte kastanjes uit de wok

    Ingredienten
  • 500gr tamme kastanjes
  • 20gr boter
  • Grof zeezout of poedersuiker (naar keuze)

Bereiding

Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Plaats, als de Cobble Stone helemaal grijs is, de wok en de deksel op de Cobb en laat deze 10 minuten op temperatuur komen. Snij een kruis in de bovenkant van de kastanjes. Smelt wat boter in de wok en leg daarna de kastanjes in de wok. Plaats de deksel terug op de Cobb.

Gaar de kastanjes in 15-20 minuten. Roer de kastanjes tussentijds enkele malen door. De kastanjes zijn gaar als ze opengesprongen zijn.

Haal de kastanjes uit de wok en laat ze iets afkoelen. Haal daarna de schil eraf en bestrooi ze naar keuze met zeezout of poedersuiker.

Bijbehorende

Accessoires

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren