Cobb kookboeken

Om je te inspireren heeft Cobb drie kookboeken uitgebracht vol heerlijke gerechten voor ontbijt, lunch, diner en lekkere tussendoortjes.
De recepten zijn speciaal geschreven voor de Cobb barbecue.

Onze kookboeken zijn een echte aanrader voor iedereen die de vele mogelijkheden van de Cobb tafelbarbecue wil ontdekken!

 

Koken op jouw Cobb

Voor dit nieuwe kookboek zijn 10 Zuid-Afrikaanse foodies en chefs aan de slag gegaan met de Cobb. In het boek delen zij hun favoriete gerechten op de Cobb bbq. Het kookboek bevat ruim 40 recepten voor ontbijt, lunch, diner en dessert. Ook het gebruik van de Cobb Supreme en de Cobb Premier Gas komt in dit kookboek aan bod.

 

Op de Cobb!
Dit Cobb kookboek bevat 42 recepten van slow tot snel. Het boek heeft voor ieder wat wils, vlees-, vis- en vegetarische gerechten.
Heerlijke voorgerechten om de eetlust op te wekken, hoofdgerechten om rustig van te genieten, lunch en lekkere trek om gezellig samen te delen en nagerechten om het eten lekker af te ronden. Ontdek het allemaal op de Cobb!

Cobb... grillen als geen ander
Ook dit kookboek staat vol recepten geschreven voor de Cobb barbecue. Door zijn handzame formaat is dit kookboek gemakkelijk mee te nemen voor inspiratie onderweg!

Wil je een voorproefje? Bekijk dan alvast enkele Cobb recepten.