Cobb blogoverzicht

Blijf op de hoogte van de laatste blogs

  • Versgebakken tomatenbrood

    Versgebakken tomatenbrood

      Ik heb een grote moestuin, dat weet je misschien al wel. Nu is werken in je eigen moestuin één van de… Lees meer
    Geplaatst op 23 augustus 2017
  • Echte Zeeuwse mosselen

    Echte Zeeuwse mosselen

    Jelmer is een foodie bij uitstek. Een voorvechter van authentieke technieken en smaken. Hij heeft een enorme moestuin, gaat… Lees meer
    Geplaatst op 27 juli 2017
  • Vegetarisch buiten koken

    Vegetarisch buiten koken

    In het grootste deel van de gevallen wordt een avondje barbecueën onlosmakelijk in verband gebracht met het eten van… Lees meer
    Geplaatst op 7 juli 2017
  • Zeeuws Spek uit de 18e eeuw

    Zeeuws Spek uit de 18e eeuw

    Low & Slow is een manier van barbecueen die in Amerika al jaren populair is. De fanatiekelingen in Nederland hebben het… Lees meer
    Geplaatst op 6 juni 2017
  • Regenboogforel, zelfgevangen, zelfgerookt

    Regenboogforel, zelfgevangen, zelfgerookt

    Jelmer is een foodie bij uitstek. Een voorvechter van authentieke technieken en smaken. Hij heeft een enorme moestuin, gaat… Lees meer
    Geplaatst op 18 april 2017
  • Battle of the burgers

    Battle of the burgers

    Buiten koken is populairder dan ooit. Tegenwoordig grillen, bakken en garen we het hele jaar door. Je ziet de meest ingewikkelde… Lees meer
    Geplaatst op 3 maart 2017