Waarom een Cobb barbecue?

Koken op de Cobb is makkelijk en leuk. Hij gaat met je mee naar het balkon, strand en buitenhuisje, en naar de tuin, camping, boot en picknick.
Maar de Cobb is niet alleen overal te gebruiken, hij is ook veilig, zuinig, veelzijdig en in 3 minuten heet.

 Veilig
De Cobb is een veilige barbecue. De onderzijde wordt tijdens het gebruik niet heet. Je kunt hem zelfs verplaatsen tijdens het gebruik en overal neerzetten. De Cobb kan ook veilig gebruikt worden in de buurt van kinderen en huisdieren. 

 Zuinig
De Cobble Stone is een zuinige briket van natuurlijke materialen en geeft ruim twee uur kookplezier. Je kunt ook gebruik maken van barbecuebriketjes. Met slechts 7 briketjes verbruikt een Cobb 80% minder brandstof dan een traditionele barbecue. Ook is de Cobb energiezuinig dankzij de deksel.

 Veelzijdig
Je kunt met de Cobb barbecueën maar met verschillende accessoires kun je de mogelijkheden van jouw Cobb uitbreiden. Zo kun je er mee grillen, bakken, braden, wokken en zelfs roken. Met de accessoires zijn de mogelijkheden van de Cobb eindeloos, bijna elk gerecht is op de Cobb te maken. 

 In 3 minuten heet
Met de Cobble Stone is de Cobb in 3 minuten heet en klaar voor gebruik!

 Overal te gebruiken
Omdat de onderzijde van de Cobb niet heet wordt, kun je de Cobb overal neerzetten. Gebruik hem met z'n tweeën als tafelbarbecue op het balkon of als familiebarbecue in de tuin. Door het compacte design kun je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Neem hem mee naar de camping, gebruik hem op de boot of voor een heerlijke picknick in het park.