Naar inhoud
Cobb
Jelmer’s Blogs

Jelmer's blogs

Jelmer is een foodie bij uitstek. Een voorvechter van authentieke technieken en smaken. Hij heeft een enorme moestuin, gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingrediënten en kookt het liefst buiten. Met veel ervaring op het gebied van koken en alles wat daarmee te maken heeft, schrijft hij iedere maand een blog over koken met de Cobb.



  • Dessert Chocolade Sinaasappels Van De Cobbuitgelichte Foto

    Chocolade sinaasappels

    Rond deze tijd begin ik altijd een aanloopje te nemen richting de feestdagen. Wat komt er op tafel met kerst? Lees meer
    vrijdag 15 december
  • Cobb Blog Fazant Hoofdfoto

    Fazant

    Voor iedereen die graag met de seizoenen mee kookt, is de herfst toch wel een soort hoogtepunt. Begrijp me niet verkeerd, want ik ben ook dol op alle andere seizoenen. Lees meer
    dinsdag 5 december
  • Cobb Blog Churros Hoofdfoto

    Traditionele spaanse churros

    Ik kom graag in Spanje en ben er dus ook zo vaak mogelijk. Zo ook nu, eind oktober. In de buurt van Valencia, waar ik verblijf, is het momenteel ruim vijfentwintig graden bij een mooie, blauwe lucht. Lees meer
    dinsdag 24 oktober
  • Huevos Rancheros10Uitgelicht

    Een stoere Mexicaanse herfstmaaltijd

    Het is herfst. Voor mijn gevoel was dat al bijna twee maanden zo, maar nu is het dan ook meteorologisch verantwoord om te zeggen dat het zo is. Bij herfst hoort voor mijn gevoel stevige kost. Lees meer
    donderdag 28 september
  • Blog Versgebakken Tomatenbrood 1

    Versgebakken tomatenbrood

    Ik heb een grote moestuin, dat weet je misschien al wel. Nu is werken in je eigen moestuin één van de meest dankbare bezigheden die er bestaan. Lees meer
    woensdag 23 augustus
  • Blog Echte Zeeuwse Mosselen 1

    Echte Zeeuwse mosselen

    Ik heb het al eens eerder gezegd, maar koken met de producten van het seizoen vind ik eigenlijk het leukste en allermooiste. In verband met mijn moestuin ben ik dat automatisch gaan doen. Lees meer
    donderdag 27 juli
  • Blog Vegetarisch Buiten Koken 1

    Vegetarisch buiten koken

    In het grootste deel van de gevallen wordt een avondje barbecueën onlosmakelijk in verband gebracht met het eten van vlees en vis. Lees meer
    vrijdag 7 juli
  • Blog Zeeuws Spek Uit De 18E Eeuw 1

    Zeeuws spek uit de 18e eeuw

    Low & Slow is een manier van barbecueen die in Amerika al jaren populair is. De fanatiekelingen in Nederland hebben het ook al een tijd geleden ontdekt. Lees meer
    dinsdag 6 juni
  • Blog Regenboogforel Zelfgevangen Zelfgerookt 13

    Regenboogforel, Zelfgevangen, Zelfgerookt

    Persoonlijk ben ik er dol op om zo nu en dan helemaal terug te gaan naar de basis.Lees meer
    dinsdag 18 april
  • Blog Battle Of The Burgers 1

    Battle of the burgers

    Buiten koken is populairder dan ooit. Tegenwoordig grillen, bakken en garen we het hele jaar door. Lees meer
    vrijdag 3 maart

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren