Naar inhoud
Cobb
Jelmer’s Blogs

Jelmer's blogs

Jelmer is een foodie bij uitstek. Een voorvechter van authentieke technieken en smaken. Hij heeft een enorme moestuin, gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingrediënten en kookt het liefst buiten. Met veel ervaring op het gebied van koken en alles wat daarmee te maken heeft, schrijft hij iedere maand een blog over koken met de Cobb.



  • Hoofdfoto Falafel

    Zelfgemaakte falafel op de Cobb

    In de afgelopen jaren zijn ze steeds een beetje populairder geworden in Nederland. Ik heb het over kikkererwten..... Lees meer
    woensdag 10 juli
  • Picanha Bbqhoofdfoto

    Perfect gegaarde picanha op de Cobb

    De zomer staat nu echt voor de deur, alles groeit en bloeit in mijn moestuin. Inmiddels maak ik zelfs nog maar weinig maaltijden waarin niets uit eigen tuin...... Lees meer
    woensdag 12 juni
  • Bietenburger Bbq Hoofdfoto

    Bietenburgers met avocado

    Veel mensen denken bij de term ‘barbecueën’ direct aan vlees. Dat is ook niet zo gek, want nog altijd bestaat meer dan tachtig procent van de levensmiddelen die wij met z’n allen op de barbecue Lees meer
    donderdag 16 mei
  • Gevulde Varkenshaas Van De Cobb Bbqhoofdfoto

    Gevulde varkenshaas met groene asperges en tomaat

    Het wachten is beloond; het is voorjaar! Inmiddels zitten we zelfs al in de zomertijd, waardoor het ’s avonds een stuk langer licht is..Lees meer
    woensdag 17 april
  • Spinazietaart Van De Cobb Bbqhoofdfoto

    Spinazietaart met spekjes

    Wanneer je een moestuin hebt, begint het rond deze tijd van het jaar toch wel écht te kriebelen. Eigenlijk is het meer jeuken. Lees meer
    woensdag 13 maart
  • Kerstdiner Op De Cobb Bbqhoofdfoto

    Je hele Kerstdiner op de Cobb

    De feestdagen staan voor de deur en ruim voor die tijd begint het bij mij dan te kriebelen. Wat ga ik koken met Kerst? Hoeveel gangen? Welke ingrediënten? Omdat je een kerstdiner lang niet altijd...Lees meer
    dinsdag 11 december
  • Kreeft Op De Bbq Cobbhoofdfoto

    Lichtgerookte kreeft met botersaus

    Sommige ingrediënten hebben een bepaalde reputatie opgebouwd als luxe en exclusief. Vreemd genoeg is dat in veel gevallen niet altijd zo geweest. Lees meer
    woensdag 14 november
  • Cobb Tafelbarbecue Arroz Meloso

    Spaanse arroz meloso met eend en paddenstoelen

    Het gerecht waar ik het vandaag met je over wil hebben, is voor mij al een tijdje een persoonlijke favoriet. Lees meer
    maandag 15 oktober
  • Vegetarische Bbq Op De Cobb Hoofdfoto

    Buffalo bloemkool

    Naast de overdaad aan vlees en vis die doorgaans op de barbecue wordt bereid, is het ook weleens lekker om iets met alleen maar groenten te maken. Vandaag ga ik aan de slag met bloemkool en danLees meer
    woensdag 12 september
  • Cobb Blog Porchetta Hoofdfoto

    Klassieke Italiaanse porchetta

    Het is zomervakantietijd. Dat wil zeggen dat je waarschijnlijk ergens in deze maanden een paar weekjes vrij bent, of nog vrij gaat krijgen. Misschien heb je je vakantie zelfs al achter de rug. Hoe danLees meer
    maandag 6 augustus

Cookie-instellingen

Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie.

Accepteren Weigeren